Tjänster

Vi arbetar individanpassat och efter dina behov. Via ett förbokat telefonsamtal börjar vi den första kontakten. Om du vill fortsätta startar vi med ett översikts-samtal som ibland kan bli tre samtal.

Översikts-samtal kring din nuvarande situation och vad du önskar förbättra. Samtalet handlar om dina balanser och obalanser i nuvarande situation och kan gälla både den privata situationen och yrkesrollen eller andra tillfällen då du vill förbättra dina upplevelser och möjligheter. Läs mer.

 

Existentiell rådgivning när du verkligen vill finna dina egna svar på varför saker och ting är som de är. Även där kan slutsatserna blir konsekvenser för både privatliv och yrkesroller. Men vanligtvis handlar det om att skapa en djupare förståelse för vem du egentligen är innerst inne och vad det leder till. Läs mer.

 

Reducera din arbetsbelastning genom att arbeta smartare. Alla yrkesroller kräver alltmer. Gradvis blir det alldeles för mycket för vad din totala livssituation klarar. Kolla dina 8 faktorer som ger arbetsbelastning. Det här är en handgriplig, konkret tjänst. Läs mer.

 

 

Presentation av tjänst

Beskriv tjänsten utifrån vad du tror besökaren måste veta för att kunna jämföra den mot andra tjänster och ta ett köpbeslut. Viktiga fakta brukar vara tjänstens tillgänglighet, vem som levererar den, pris och referenser från befintliga kunder.

Tips!
Lyft fram nyttan med tjänsten istället för att bara beskriva dess egenskaper. Skriv hur besökaren kommer må bättre av att få massage och inte bara att massören har lång erfarenhet.

Den som utför en tjänst har en egenskap eller en kunskap för att göra något. Ett exempel är hantverkaren som har ett speciellt vattenpass och har gått en kurs i hur man använder det. Nyttan för kunden är att de hyllor som hantverkaren sätter upp sitter 100% rakt. Berätta då att hyllorna kommer sitta 100% rakt istället för att bara skriva att du har en viss egenskap eller teknik som du använder.

Passande bilder och videor som kompletterar texten:

  • Presentation av tjänsten
  • Demonstration av hur man får nytta av att använda tjänsterna
  • Presentation av hur tjänsten levereras
  • Platsen där tjänsten levereras

Du kan ändra denna exempeltext. Peka här och klicka på knappen "Redigera text". Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.